:: Карта на сайта 
 
      АЙТОС - ДРЕВЕН И МЛАД Не на корупцията !    
       Обяви и търгове  
Към младите от община Айтос!


Регионалният Информационен център при Военен клуб – Бургас, съвместно с Военен сектор – Бургас и Военен отдел – Айтос, набират кандидати за кадрова /професионална/ военна служба за поделенията в Бургаска област. За кадрова служба могат да кандидатстват младежи и девойки от 18 до 30-годишна възраст – български граждани. Кандидатите трябва да притежават средно или по-високо образование, да не са осъждани или следствени и да са физически и психически здрави.
Млади хора, Българската армия има нужда от Вас. Тя дава сигурност в тези несигурни времена, възможност за професионално развитие, здравно и социално осигуряване на реалната заплата, възможност за повишаване на образованието, изучаване на чужд език и не на последно място – възможност за участие в задгранични мисии.
Повече информация можете да получите във военен отдел – Айтос, военен клуб – Бургас, Военен клуб – Айтос, Военен сектор – Бургас, Дирекция „Бюро по труда” – Айтос или на телефони: 056/817477, вътр. 229, 056/817762 или на телефона на ИКБ при Военен клуб – Айтос: 0558/ 25602.
•  ОБЩИНА АЙТОС - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!