:: Карта на сайта 
 
      АЙТОС - ДРЕВЕН И МЛАД Не на корупцията !    
       Актуално                                         Видяна 92 пъти  

ОДК – Айтос фаворит в Зоналния турнир по футбол


      Шест ученически отбора си дадоха среща на градския стадион в Айтос на Зоналната футболна надпревара за деца, родени през 1995 и 1996 година, под егидата на Центъра за отдих и обучение към МОН. Състезанието беше организирано от ОДК – Айтос, със съдействието на Община Айтос. Кметът Евгени Врабчев лично приветства момчетата от Айтос, Хисар, Сливен, Бургас, Елхово и Ямбол и даде старт на първенството, което се проведе в петък и събота. Отборите, разделени в две групи играха общо шест срещи в петък, в две от които тимът на ОДК – Айтос с треньор Георги Стаматов завоюва убедителни победи. Нашите момчета се наложиха с 3:1 над ОДК – Ямбол и с категоричния резултат 8:1 срещу ОДК - Хисар. С най-висок актив от точки Айтос се яви директно на финала и с победа 5:0 срещу ОДК – Елхово стана зонален първенец.

      На трето място се класира отбора на Ямбол, четвърти останаха момчетата от ОДК Бургас. Хисар и Сливен заеха съответно петото и шесто място в крайното класиране.

      След финала в събота кметът Евгени Врабчев поздрави айтоските момчета и треньора Георги Стаматов за победата и връчи почетните купи на класиралите се на първите три места. Организаторите бяха предвидили и награди за най-изявените млади футболисти. За голмайстор на първенството беше излъчен Пламен Пенев от Ямбол, за най-добър защитник – Щилиян Бойчев от Сливен. Наградата за най-добре представил се полузащитник беше връчена на Кристиян Йорданов от Бургас. Голмайстор на турнира пък стана Димитър Тодоров от Айтос.

      Победителят в Зоналния турнир – отборът на ОДК Айтос получи и правото да представя зоната на държавното първенство през това лято.

      
  


Вашия коментар
Вашия коментар
 
pLamKa7a
91.139.164.14
04.05.2022 21:27
Da znaite sega i v sofia 6te bbieam.nie
sme nai gobrite :)
 
•  ОБЩИНА АЙТОС - ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!