Вход


ВЕЛИКДЕНСКИ ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ ЗА НАГРАДИТЕ НА ОБЩИНА АЙТОС
29.04.2022
За седма поредна година на 20 април в спортна зала „Аетос”в Айтос се проведе Великденски турнир по волейбол за мъже-аматьори за наградите на Община Айтос, организиран от „ВОЛЕЙБОЛЕН КЛУБ АЙТОС”. В състезанието сили премериха шест отбора: АЙТОС,112, ТРАКТОРИТЕ - АЙТОС, ВК „ПАНАЙОТ ПОНДАЛОВ” - СЛИВЕН, АТАГЕН МАСТЕР -.БУРГАС, ЧИЧОВЦИТЕ-БУРГАС И ОТБОРЪТ НА ОБЩИНА СРЕДЕЦ. След 10 вълнуващи и напрегнати мача, до финала СТИГНАХА отборите на Община Средец и Атаген Мастър.
Победител с 2:0 във финалната среща стана Средец. В спора за третото място, след много оспорван мач, изпълнен с обрати, победа завоюва отбора от Сливен, който пребори състава Пожарната служба - Айтос.
Община Айтос зарадва призьорите с парични и предметни награди. На финала връчени и два индивидуални приза - флагче и фланелка с логото на Община Айтос - „За най-полезен състезател”(MVP)- Христо Велков от Средец и „За най-добър нападател”- Димчо Нанев от отбора на Атаген Мастер.
За ВК-Айтос през май и летните месеци предстоят много и разнообразни волейболни прояви - участие в турнира за Деня на спорта - 17 май и организацията на поредица от турнири по плажен волейбол в градската градина.