Вход


Община Айтос - новини
П О К А Н А
04.02.2022

За публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета на Община Айтос за 2013 година

 


[Целият текст на новината]

Община Айтос
Ви кани на
6 февруари 2014 година, от 10,00 часа, на тържества, посветени на  136 години от Освобождението на
Айтос.
• Заупокойна молитва за падналите за Освобождението на Айтос и тържествено честване на 136 години от Освобождението на Айтос  – Параклис-костница „Св. Димитър” – Айтос, начало 10.00 часа.
• Поднасяне на венци и цветя на признателност пред паметната плоча на освободителите в бившето Логопедично училище.


[Целият текст на новината]
Стартиралата кампания на МЗХ за предоставяне на държавна помощ „Намалена акцизна ставка върху газьола, използван при първично селскостопанско производство чрез предоставяне на ваучери за гориво” изтича на 03.02.2014г. Крайният срок за подаване на първоначалната декларация за държавната помощ е 03.02.2014г.(понеделник).
[Целият текст на новината]
Лед скова община Айтос, училищата и детските гради в селата са затворени до сряда включително. В град Айтос неучебни ще са 28 и 29 януари /вторник и сряда/. Детските градини в Айтос ще приемат децата нон стоп, за да са в услуга на работещите родители.
[Целият текст на новината]
Със заповед на кмета на Община Айтос, в населените места на община Айтос детските градини и училищата ще останат затворени на 27, 28 и 29 януари. В град Айтос учебни занятия няма да се провеждат на 28 и 29 януари. На 27 януари часовете в училищата в град Айтос ще бъдат намалени. Детските градини в Айтос ще работят и през трите дни.

[Целият текст на новината]