Вход


НЕКА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ДА Е ПО-УСПЕШНА!
16.09.2021

Уважаеми учители, скъпи деца и ученици, родители и служители в учебните и детските заведения,
Уважаеми съграждани,
Особено съм радостен да Ви поздравя по повод началото на новата учебна 2012-2013 година. Днес е особено вълнуващ ден за всички - и за нас, възрастните, които отдавна сме напуснали класните стаи, и за най-малките, които днес за първи път ще прекрачат училищния праг.
Позволете ми първо да поздравя нашите първокласници. 309 деца от общината от днес стават ученици. Честит да ви е първият учебен ден, мили деца! Сигурен съм, че в училището ще откриете своя втори дом, където в продължение на 12 години ще трупате знания, умения и опит. Пожелавам Ви успешен старт! И най-важното – научете се да обичате своето училище!
Скъпи ученици, уважаеми учители,
Вярвам, че сте изпълнени с радостни чувства и с много надежда за бъдещи успехи. Пожелавам Ви през цялата година да запазите ентусиазма си и усмивките от първия учебен ден! Вярвам, че учителската общност ще продължава и ще развива добрите традиции на българската просвета, дала на света много образовани българи и постижения.
На учениците и техните родители пожелавам да осъзнаят огромната отговорност, която носят пред бъдещето на община Айтос! Всяко айтоско семейство трябва да подкрепя и подпомага работата на педагозите, за да могат усилията им през годината да се увенчаят с успех. От своя страна, Общинската администрация и аз като кмет на Община Айтос, ще подкрепяме безрезервно училищните и родителските инициативи. Защото образованието на нашите деца не е само функция на учителите. То е отговорност на цялата ни общност.
Подавам Ви ръка, за да поемем заедно отговорностите и заедно да се радваме на успехите на айтоското образование!
На всички, пожелавам хубав и весел празничен ден!
И нека новата учебна година да е по-успешна!
НА ДОБЪР ЧАС!
ВАСИЛ ЕДРЕВ
КМЕТ НА ОБЩИНА АЙТОС

17 СЕПТЕМВРИ 2012 ГОДИНА