Вход


Искате ли да знаете повече за община Айтос?

Община Айтос обхваща южните склонове на Източна Стара планина и долината на река Айтоска. Територията й е 402.866 кв. км. Има разнообразен релеф, климатът е умерено континентален и е с население 35 600 души. В състава й са включени град Айтос и 16 населени места.

През община Айтос преминават важни транспортни комуникации – железопътната линия София – Бургас, автомобилния път София – Бургас и автомобилния път от Южна България, през Айтоския проход за Шумен – Русе и Варна. 

 

АРХИТЕКТУРНО ЕТНОГРАФСКИ КОМПЛЕКС “ГЕНГЕР” - Айтос

 Едно неповторимо преживяване под чардаците на старите къщи… 

         Хотел, механа, кафене, музей, конферентна зала.

За резервации - тел.: 0558 261 58; 

администрация - тел.: 0558 261 57

 

  

ГОЛЯМАТА ПРОЛЕТНА ТАНЦОВА ФИЕСТА СЕ ОРГАНИЗИРА ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ОТ СОУ "НИКОЛА ВАПЦАРОВ" - АЙТОС
[Целият текст на новината]

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИНИЦИАТИВАТА "ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН!"

ДЕНЯТ Е 12 МАЙ 2012 ГОДИНА!

Гражданите от община Айтос, които искат с доброволен труд да почистят терените пред имотите си и междублоковите пространства на 12 май т.г. /събота/ трябва да се обадят на тел. 2 24 69 в Община Айтос до 4 май т.г. Това ще улесни администрацията при раздаването на помощните материали и превозването на чувалите с отпадъци.


[Целият текст на новината]
На пресконференцията в Бургас присъсъстваха Областният управител Константин Гребенаров, Тони Костова Директор на Регионална дирекция "Социално подпомагане" - Бупгас и Зам. кметовете на Община Айтос Мариана Димова и Димитър Димитров.
[Целият текст на новината]
На 19.04. вечерта милиони телевизионни зрители видяха успеха на айтоските акробати на сцената на "България търси талант" по БТВ. Браво на Десислава, Маргарита, Мария и Янислав от всички граждани на община Айтос!
[Целият текст на новината]