Вход


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ОГНЕБОРЦИТЕ И СПАСИТЕЛИТЕ!
14.09.2021

Поднасям сърдечни поздрави към служителите на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – град Айтос с началник инж. Мариян Маринов, и към служителите от Група „Спасителни дейности” с началник Недко Стойков, които празнуват своя професионален празник на 14 септември.  Това са хората, които застават лице в лице с огнените стихии, природните бедствия, произшествията и вземат решения в критични ситуации. Те рискуват живота си в името на сигурността и безопасността на гражданите. При пожари, наводнения, тежка зимна обстановка и други извънредни ситуации, пожарникарите и спасителите са тези, които бдят за нашето спокойствие. Осъзнават отговорността си, проявяват мъжество и смелост при изпълнение на професионалния си дълг.
Празникът е повод да им благодарим сърдечно за безсънните нощи, за предотвратените опасности и за куража да посрещат предизвикателствата.
Благодаря Ви, айтоски огнеборци и спасители! Ние, айтоските граждани и в бъдеще ще разчитаме на Вас и на Вашия професионализъм!
Пожелавам Ви по-малко критични ситуации на територията на община Айтос, висок дух и успешни мисии!
На Вашите семейства благодаря за търпението и съпричастността!
Честит празник!
Бъдете здрави!
ВАСИЛ ЕДРЕВ
КМЕТ НА ОБЩИНА АЙТОС