Вход


Новини и прессъобщения
Всички страници с новини
предходна страница   1,  2,  3,  4,  5,  6,  7,  8,  9,  10, ..следваща страница

С много силен бараж от селското първенство по футбол и със съкрушителна победа срещу отбора на „Балкан” с. Планиница, в началото на м. юни т.г.. футболният тим на с. Тополица – „Бяла река” буквално се изстреля в А окръжната група. Мачът завършил с 5:3 след изпълнение на дузпи, а на стадиона в Айтос, феновете от Тополица били не по-малко от 500-600 човека, разказаха за „НП”, треньорът Себахатин Дуран и няколко от неговите футболни момчета.  
Фаворитът в селската футболна надпревара – отборът „Бяла река”  е вече в престижната по-горна група, което мобилизира не само играчите и феновете, но и цялата общност в Тополица.

[Целият текст на новината]
ВАЖНО ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЖИВОТНИ В ЖИЛИЩНАТА ЗОНА НА ГРАД АЙТОС И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА ОБЩИНАТА!
[Целият текст на новината]
НОВ ПРОЕКТ ЩЕ УЧИ МЛАДИТЕ НА ЕКОДОБРОВОЛЧЕСТВО!
[Целият текст на новината]
Част от базата на закритите училища в община Айтос вече се използва рационално. След като два спортни клуба – по борба и силов трибой се настаняват в ОУ „Любен Каравелов” и ще използват базата за спортна подготовка, втори живот беше вдъхнат и на опустялото Помощно училище „Д-р Петър Беров”. Негов стопанин става училището в съседство – ОУ „Атанас Манчев”. Така сградите на закритите училища, които от години стоят заключени, отново ще се изпълнят с детски глъч и смях.
[Целият текст на новината]
Само за два месеца, 168 безработни айтозлии намериха своята трудова реализация в община Айтос. Сключвайки с тях договори за заетост, Община Айтос като работодател им осигурява гарантирани доходи за срок от една година. Назначените на 8-часов работен ден общи работници и градинари са бенефициенти на Дирекция „Бюро по труда” – Айтос по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, проект „Нов избор – развитие и реализация”, схема „Развитие”. Заплатите им са осигурени по Програмата, очаква се в скоро време те да бъдат актуализирани. Предстои да бъдат наети на работа още безработни от община Айтос със старта на схемата „Подкрепа за заетост” по ОП „Развитие на човешките ресурси”.
[Целият текст на новината]
Тук ще прочетете позицията на членовете на Временната комисия и решенията на Общинския съвет във връзка с доклада от проверките на земите от общинския поземлен фонд
[Целият текст на новината]
Чудите се що за въпрос е това, ли?! Веднага Ви отговаряме!
[Целият текст на новината]